Lederutvikling

For oss i Nova View betyr god ledelse at man lykkes med å skape felles retning, samhandling og forpliktelse i en gruppe. Det er utfordrende å lede i en kompleks verden som endrer seg raskt, men man får ikke nødvendigvis mer ledelse ved å ansette flere ledere.

De færreste av oss er den fødte leder, men evnen til å lese og respondere på skiftende omstendigheter kan heldigvis øves opp. Det samme kan evnen til å skape gode relasjoner til de ansatte. Målsetningen vår er å gi leder et bredt repertoar av ulike metoder, uavhengig av personlige preferanser og lederstil.

Veien mot målet kan være lang og kompleks, men starter med én ting; innsikt. Vi i Nova View har ledererfaring fra forskjellige type roller i både offentlig og privat sektor. Det å dele erfaringer med noen som vært i lignende situasjoner, kan ofte hjelpe for å finne de gode løsningene. Opplever du at din organisasjon ikke når opp til sitt fulle potensiale, men at du ikke vet hva du skal gjøre for å komme videre? Vi tar gjerne en uformell prat for å forstå din situasjon og reflektere over hvordan veien videre se ut.

Vi kan hjelpe dere med: utviklingssamtaler, workshops, ledertrening, formalisering av ledelsesstrategi, lederhåndbok, oppsett og implementering av digitale feedbacksystemer og digitale HRM-systemer

Ring oss

982 22 177

Send oss e-post

Hei@novaview.no

Besøk oss

Arbeidersamfunnetsplass 1, Oslo